Povraćaj sredstava

  • Kontaktirajte nas pozivanjem na kontakt telefon +38162517803
  •  Ili nam pošaljite email na adresu: info@lolisvet.com

Potrebni su nam sledeći podaci: Vaš broja računa/otpremnice, Vaš JMBG (opciono), broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate navedeni račun. 

Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, LOLI SVET je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Molimo Vas da poručeni artikal za povraćaj ne šaljete na adresu sedišta naše firme, adresu koja je navedena na račun-otpremnici, već da se prethodno dogovorite sa zaposlenim u našoj Online prodavnici tako što ćete nas kontaktirati na gore naveden način.

Ukoliko primimo takav neoznačeni paket, moraćemo da ga vratimo pošiljaocu o njegovom trošku.

Korpa