Pravo na odustajanje

Poštovani kupci obaveštavamo Vas da se u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača („Sl.Glasnik RS“ br.62/2014, 6/2016-dr.zakon i 44/2018-dr.zakon) kupovina preko našeg web sajta (naše online prodavnice) www.lolisvet.com smatra prodajom na daljinu. Obrazac za odustajanje od kupovine možete preuzeti ovde. 

Ukoliko ste se predomislili u vezi sa kupovinom ili nakon isporuke paketa zaključite da vam ne odgovara veličina, boja, model i slično, unutar već navedenih 14 dana moguće je izvršiti zamenu ili dobiti povrat uplaćenog novca.

Ukoliko želite da odustanete od kupovine postupak je jednostavan:

  1. Pošaljite nam na email adresu info@lolisvet.com Obrazac o odustajanju od kupovine. Rok za slanje ovog obrasca/izjave je 14 dana od trenutka zaključenja ugovora između potrošača i trgovca.
  2. Potvrdićemo Vam prijem izjave i broj pod kojim je zavedena. Naš operater će Vam dostaviti adresu na koju treba da vratite kupljen proizvod.
  3. Proizvod treba da vratite najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste poslali obrazac za odustajanje.
  4. Nakon prijema proizvoda i stručne verifikacije njegove ispravnosti uplaćen novac će Vam biti vraćen u najkraćem roku a najkasnije za 14 dana.
  5. Ukoliko odustanete od ugovora pre isporuke proizvoda uplaćen novac će Vam biti vraćen u najkraćem roku a najkasnije za 14 dana.

U slučaju bilo kakve nejasnoće vezane za kupovinu u našoj Online prodavnici možete nam se obratiti putem email adrese info@lolisvet.com ili nas pozvati telefonom na broj +38162517803 u periodu od 10 – 14h svakog radnog dana.

Napomena: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima odustajanja od ugovora, tj. pravom na odustajanje.

Korpa