Cipelice

CIPELICE ZA BEBE

cipelice-za-bebe

Cipelice za bebe – Kada beba stigne na svet ona je sama po sebi poklon pre svega za roditelje, a onda i za celu porodicu.
Novi najmlađi i najslađi član u prvim danima zapravo treba samo ljubav, hranu i zaštitu roditelja. Da se bebe pitaju to bi verovatno bilo sve što im treba i to dosta dugo.
Međutim, na scenu stupa familija i prijatelji, koji žele da uveličaju bebin dolazak. Tako kreću “problemi” šta izabrati, a da roditelji već nisu spremili za bebin dolazak ili kako biti što orginalniji sa poklonom.
Naravno izbora je mnogo i treba biti pre svega dobro informisan šta bi bilo značajno roditeljima. Za sve one koji žele da oduševe i da izaberu poklon koji će se voleti, čuvati i pamtiti to su svakako bebine prve cipelice.
Naravno nije nužno da budu prve kupljene, važno je da izazovu reakciju, da ih roditelji zavole i pridaju im prefiks važnih i prvih, te da ih u nekom trenutku spreme u kutiju bebinih uspomena.

Kako nastaju Loli Cipelice za bebe

Svakodnevno dobijamo mnogo Vaših komantara kada Vam paketići stignu na kućnu adresu. Ono sto nam posebno greje dušu jeste, kada nam kažete da se vidi da smo mislili o svakom detalju. Osmeh nam nabaci na lice činjenica da ste zadovoljni ne samo cipelicama, već i pakovanjem tj. kompletnim doživljajem.
To je valjda posledica, toga što smo znali kakav proizvod želimo da stvorim. A možda i zato što smo Vas pažljivo osluškivali tokom našeg puta.
Međutim, postoje 3 stvari oko kojih nikada ne pravimo kompromis, a to su kvalitet kože, izrada i dizajn.
Stopala bebe su veoma osetljia i izuzetno mekana, brzina kojom oni rastu u prvim mesecima svog života je jedno veliko čudo. Uprvao zato biramo najkavlitetniju kožu iz Italije koja se lako prilagođava i ne ometa normalan rast i razvoj bebinog stopala. To je to prvi i osnovni cilj, da je obuća koju pravimo prijatna i udobna za bebina stopala.

Izrada cipelica

Sve Loli cipelice za bebe se izrađuju ručno. Ručna izrada im daje poseban šmek i dodatnu vrednos. Zamislite od prvih meseci naši mali frajeri i frajerice imaju cipele ručne izrade koje su izuzetno cenjene svuda u svetu.
One se rade u malim serijama i zahtevaju mnogo vremena, znanja, posvećenosti i veštine velikih profesionalaca svog zanata.
Specifični dezeni na cipelicama za bebe od 0-12 meseci je ono što nas je brzo izdvojilo na tržištu. Često dobijamo komentare da smo – hrabri, zanimljivi, drugačiji, autentični, moderni, novi… Jeste, priznajemo. To je naš prepoznatljivi stil.
Sada kada pogledamo sa distance to i jesu bile naše želje. Želje da ispunimo očekivanja i onih koji su “zahtevniji”, autentični, hrabri, oni koji žive život izvan zone komfora i koji teže velikim ciljevima kako za sebe tako i za druge.

Zašto su Cipelice za Bebe važne

Jedna Marija nam je rekla da je prve cipelice za njenog sina dobila na poklon jos u trudnoći. Kaže, tek tada je postala svesna da joj stiže, kako kaže “prava” beba iako je vec bila u 7. mesecu trudnoće. Mnogi bi rekli da je sigurno bila svesna da uskoro postaje mama. Međutim tek kada je dobila sićušne cipelice za bebu koje su bile opipljive, osvestila je da beba stiže. To je bio važan trenutak koji je vezala za cipelice, jedna od najvrednijih uspomena iz tog perioda.
Jelena nam je rekla da je cipelice za bebu dobila od najbolje prijateljice i da je toliko zaljubljena u njih. Kaže, podsećaju je na to koliko je njena devojčica bila mala kada se rodila. Zahvaljujući njima ona čuva uspomenu na jedno malo biće od koga je sada izrasla velika devojčica koju voli najviše na svetu.

Sanja mama blizanaca, nam je otkrila da se uvek razneži kada naiđe na kutiju gde čuva dečije stvari.  Prve cipelice, pramenove kosice sa krstenja i prve igračke…. To je njen instant vremeplov u vreme kada su deca bila mala. Slike iz tog perioda u momentu ponovo postanu žive i uz osmeh kaže da ih se rado seća. Mada Sanja uvek napominje da nije bilo lagano sa dve bebe.
Cipelice dakle, pričaju priču na razne načine ili vezuju emociju na nekadasnji trenutak ili govore o budućnosti koja nam tek dolazi žurnim korakom.
U svakom slučaju ostavljaju snažan utisak i zbog toga se vole i čuvaju.

Korpa