Čizmice

Čizmice za Bebe

cizmice-za-bebe

Čizmice za bebe loli svet. Kada god krenemo u realizaciju nečega novog uvek ispred sebe imamo jasnu sliku naših malih  junaka i heroja. Za njih sve izmeštamo i pravimo. Ideju ste nam kao i u većini slučajeva dali Vi, jer ste želeli nešto toplo za hladne dane. Udubili smo se u izradu prvog prototipa i trebali ste biti u našoj radionici kada je krenuo kreativni proces stvaranja novog proizvoda. Proizvoda predviđenog za zimske dane, odnosno izradu čizmica za bebe. Znali smo da nam je potreban proizvod koji će dati sigurnost pre svega roditeljima, da im je dete u toplom. Čizmice na početku nisu izgledale kao verzija koju imate sada priliku da vidite. Trebalo je vreme da ideja dobije svoj pravi oblik i da napravimo čizmicu za bebe sa dva lica. Priznaćete da je to jedan interesantan iskorak u odnosu na sve dostupne čizmice za bebe. 

Shu Shu svi već šuškaju o tom

Pošto su se “rodile” prve čizmice za bebe iz naše radionice, trebalo im je dati ime. Većalo se i predlagalo na veliko, a pobedu je odnelo ime Shu-Shu.  To ime nas je asociralo na sva šuškanja, ušuškavanja, toplinu, mekoću, dodir i nežnost. Mala kolekcija od svega 2 modela dobila je svoje ime – Shu-Shu čizmice za bebe. Čak postoji i pesma od Novih fosila, “šu šu svi već šuškaju o tom”, koja se pevala u radionici. Naša igra se isplatila. Koliko ste bili oduševljeni govori u prilog da je jedan od 2 modela rasprodat u prvih 5 dana prodaje.To je prava nagrada za trud koji smo ulozili u stvaranje Shu-Shu čizmica za bebe.

Zašto izabrati Loli Čizmice za bebe

Nije teško odgovoriti na pitanje zašto izabrati baš Shu-Shu čizmice za bebe. Prvo i najvažnije je da su izrađene od prirodnih materijala koji će grejti kada je potrebno. Isto tako neće dozvoliti da se nogica upari, jer su izrađene od prirodne kože i krzna koje su odlični termoregulatori. Roditelji su sigurni da će malene nogice biti tople i ušuškane. Nakon toga, sledeće što Vam se mnogo dopalo je činjenica da imaju dva lica i da ih je moguće kombinovati na mnogo načina. Čizmice se poput čarapica prevrnu na jednu ili drugu stranu u zavisnosti šta Vam je potrebno. Kada želite da ugrejete nogice više nego inače krzno može biti unutra. Kada želite da Vaša beba bude izuzetno moderna, krzno možete okrenuti tako da bude spolja. Obe opcije izgledaju odlično, ne pitajte kako znamo. 

Svaki par čizmica dolazi u kompletu sa dva para pertlica po Vašem izboru. To Vam daje mnogo mogućnosti i opcija da čizmice Vaše bebe lako kombinujete sa mnogim odevnim kombinacijama.

Igrom do različitosti

Kada smo donosili odluku koje boje uvrstiti u kolekciju znali smo da je važno imati svetlije i tamnije nijanse. Oduševljenje je usledilo kada ste im Vi dali svoj lični pečat i odabirom pertli potpuno promenili izvorni oblik. Svaki dan ste nam priredjivali novo iznenađenje svim tim zanimljivim kombinacijama. Naravno da su i naše prve čizmice za bebe morale da imaju zabavne printove po kojima smo prepoznatljivi, pa su tabanice dobile printove, koje zovemo Arty i Teraco. I da ne zaboravimo maleno srce koje dolazi na jednom paru pertlica. To sve zajedno Vam pakujemo sa puno ljubavi u paketiće, za koje nas mnogo hvalite jer sadrže sve neophodne informacije, a pored toga tu su i vrećice za odlaganje vaših čizmica za bebe kada za to dodje vreme.

Čizmice za Bebe Kao Poklon

Da bi zimska čarolija bila prava čarolija, naš predlog za novogodišnji poklon bi svakako bile jedne Shu-Shu čizmice za bebe, koje možete  pokloniti čak i ako ste daleko i niste u mogućnosti da lično predate poklon. Ono što smo sigurni jeste da će bebici biti toplo, a da će se roditelji sigurno obradovati ovakvom izboru poklona. Da bismo Vam pomogli, potrebno je da nas kontaktirate i da zajedno dogovorimo koji bi to model i veličina čizmica bele adekvatne, a ostalo prepustite nama.

Tu smo da umesto vas ručno ispišemo personalizovanu poruku na kartici koja je deo pakovanja pakovanja, tako da mama i tata znaju ko je Deda Mraz. Međutim, ukoliko želite da obogatite paket sa još nekim sitnicama tu su svakako razni dodaci kao što su držači za dude, kompleti mašnica za glavu i razne druge stvari. Nadamo se da smo Vam bar malo pomogli oko izbora poklona za bebu do godinu dana, koja je pre svega korisna, a i izuzetno lepa i emotivna. Shu-Shu svi već šuškaju o tom…

cizmice-za-bebe

Shu Shu Kolekcija

Čizmice za bebe do godinu dana

Korpa