Aksesoari

aksesoari loli svet

aksesoari

Držači za dude

Aksesoari su detalji koji prave razliku. Šta god da radite i čime god da se bavite. Veliko priznanje uživaju u modnoj industriji, i to ne bez razloga. Oni su Vam kao tačka na i. 
Kod nas su aksesoari nastali iz potrebe da dodamo neki novi i zanimljiv detalj koji će upotpuniti Loli svet. 
Prvo smo krenuli sa čuvenim držačima za dude, cucle, varalice, laže. Nemojte da nas pitate koliko dana smo većali o tome kako nazvati tako jednostavan i korisan predmet. 
Loli držači za dude prate sve naše kolekcije tako, da ne postoji cipelica, sandalica ili čizmica za koju nemamo adekvatan držač za dudu. 
Držači za dude izrađeni su od prirodne kože sa drvenom klipsom oblih ivica. Neki su sa printovima, a neki u boji kože sa cipelica. U svakom slučaju čista ljubav i zabava. 

Aksesoari Loli dete od glave do pete

Mašnice

Nakon držača za dude, sledeće po redu iz Loli sveta su izašle mašnice. Bilo je mnogo opcija i raznih varijacija na zadatu temu, ali su se nekako iskristalisali Vaši favoriti, tako da smo dobili komplete mašnica za glavu. 
Komplete čine dve mekane gumice koje na sebi imaju mašnice. Jedna je velika, uglavnom sa dezenom kao sa cipelica ili jednobojne, a druga je tanka i elegantna mašnica. Uglavnom, mašnice su kompatibilne po bojama i lako se kombinuju. 
Malo je reći da ih volite. 

mnogo načina. Čizmice se poput čarapica prevrnu na jednu ili drugu stranu u zavisnosti šta Vam je potrebno. Kada želite da ugrejete nogice više nego inače krzno može biti unutra, a kada želite da Vaša beba bude izuzetno moderna, krzno možete okrenuti tako da bude spolja. Obe opcije izgledaju odlično, ne pitajte kako znamo. 

Poslednje iz edicije aksesoara, ali ne i manje važne su mašnice za cipelice koje su od starta postale glavni hit. 
Mašnice su detalj koji totalno promeni izgled cipelice i učini ih magičnim. Najbolji deo je taj što se one lako stavljaju i skidaju sa cipelica jer su zakačene na pertlu. 
Tako da, mogu da se dodaju za trenutke kada je potrebno biti posebno doteran, a mogu da se skinu kada Vam treba opusteni izgled cipelice. 

uvrstiti u kolekciju znali smo da je važno imati svetlije i tamnije nijanse, kako bi pomirili ljubitelje svetlijih i tamnijih tonova za zimske dane. Međutim, oduševljenje je usledilo kada ste im Vi dali svoj lični pečat i odabirom pertli potpuno promenili izvorni oblik. Svaki dan ste nam priredjivali novo iznenađenje svim tim zanimljivim kombinacijama. Naravno da su i naše prve čizmice za bebe morale da imaju zabavne printove po kojima smo prepoznatljivi, pa su tabanice dobile printove, koje zovemo Arty i Teraco. I da ne zaboravimo maleno srce koje dolazi na jednom paru pertlica. To sve zajedno Vam pakujemo sa puno ljubavi u paketiće, za koje nas mnogo hvalite jer sadrže sve neophodne informacije, a pored toga tu su i vrećice za odlaganje vaših čizmica za bebe kada za to dodje vreme.

Aksesoari Mašnice

Mašnice su takođe izrađene od prirodne kože. Neke su sa dezenima kao sa cipelica, a neke su jednobojne. U svakom slučaju varijacije i kombinacije sa cipelicama su mnogobrojne. 
Sve u svemu igri kraja nema. 

Korpa