SANDALICE

sandalice za bebe

sandalice-za-bebe

Sandalice za bebe Loli. Sunce, igra, radost, voda, lubenice, sladoled to je leto koje svi volimo.
Leto ima svoja pravila koja su dosta nonšalnatna i opuštena, pa je zato jedno od najomiljenijih godišnjih doba.
Boje leta su intenzivne, jake, umirujuće sve u isto vreme i to je zapravo čarolija kojom smo se vodili kada smo razmišljali o kolekciji za leto.
Imali smo veliku dilemu da li uopste praviti nesto za bebine nogice u vreme leta. Kao i uvek pitali smo Vas i vi ste rekli da nekad valja biti i obuven.
Snadalice su bile pravi izazov.
Imali smo tri kriterijuma koje je trebalo zadovoljiti.
Prvo je trebalo napraviti sandalice za bebu, koje će biti funkcionalne, da ne kažemo, da ostanu što je duže moguće na bebinim nogicama, jer svi znamo koliko je tu pokreta u minuti kada je bilo sta na nogama tokom svim godisnjih doba, a posebno leti.
Na drugu stranu, trebale su da budu udobne, da noga može da diše, te da se mala stopala ne znoje.
I jos jedan jaaaaako važan detalj jeste, sam dizajn sandalica. Gledali smo da se mnogo elemenata posloži i da na kraju dobijemo proizvod koji će Vam se svideti.
Jer budimo iskreni, bebe su leti bose i retke su prilike kada Vam zapravo treba sandala, tako smo mislili.
E tu sada sledi veliko iznenadjenje za nas, jer ste vi obožavali Loli sandalice za bebe i bilo je zanimljivo videti gde su sve one stigle i koliko daleko su putovale do svojih malih vlasnika.
Loli sandalice za bebe su posetile mnoge zanimljive države, mora, plaže, rizorte, ma imale su zanimljiviji život nego svi mi zajedno.

Sun & Fun Sandalice za Bebe

Ime kolekcije se nametnulo samo, jer gde je leto tu je sunce i zabava. Našu letnju “ekipu” smo relativno brzo okupili. Zeleli smo da kolekcija bude zabavna, nežna i moderna pre svega.
Leto nas je ponelo pa se u kolekciji Sun & Fun našlo čak 6 modela.
Tačkice u kombinaciji sa bejbi plavom i rozom kožom je bio “must have* od samog početka. Voleli ste tu kombinaciju iz kolekcije “4 you baby”, pa smo ih samo preneli na sandalice i nismo pogrešili.
Ispostavilo se da ima kolekcionara među vama, koji su već imali cipelice u istim dezenima, pa su sada želeli iste takve sandalice za bebu. Pravi kompliment, zar ne?
Pored tačkica, kolekcija nije mogla da prođe bez mint boje i ribica. To su bile jedne od Vaših omiljenih sandalica. Vibrantne, zabavne, slatke i za nju i za njega. Obožavate ih.
Sidra su jedan od najelegantnijih modela, koji smo napravili upravo za ljubitelje neutralnih kombinacija i pravih morskih tema. Sidra su malena i diskretna, a bela boja je dominantna, tako da je ovo par namenjen onima koji vole svedene i neutralne sandalice za bebe koje se lako kombinuju uz sve letnje kombinacije.

sandalice-za-bebe

Leto nije leto, bez letnjeg voća. Tako da se cela voćna salata našla na našim sandalicama za bebe. Ove sandalice su za one koji vole da se zabavljaju, za bebe u trendu.
Poslednji, ali ne manje važan je model koji najviše podseća na more i mornare. Plave prugice i žute zvezdice su zapravo moderna verzija mornarskih dezena. Naši mali moreplovci su sa ovim sandalicama spremni za sve morske avanture i pustolovine.
Kako tradicija nalaže, sve sandalice dolaze uz dva para pertlica tako da je količina kombinacija neverovatna.
Mozda nismo, dovoljno naglasili, a svakako bi trebali, da su sve sandalice napravljene od najnežnije prirodne kože koja je mekana i udobna za bebina mala stopala. Sandalice kao i cipelice izrađuju se u 4 veličine : 0-3, 3-6, 6-9 i 9-12 meseci.
Tako da naši mali nehodači ne moraju više biti bosi tokom leta.

Zašto kupiti Sandalice Za Bebe

Da se mi pitamo, postojao bi možda jedan razlog, ali posto vi znate bolje ovo su zapravo razlozi koje ste nam Vi rekli, a koje smo mi sakupili na jedno mesto.
Pre svega sandalice su Vam potrebne kada imate neku “specijalnu” priliku, kao što su rođendani, krštenja, slavlja i tome slično, a koja se dešavaju tokom leta. Želite da Vaša beba zablista i naravno da ima sandalice jer bi cipelice u letnjim danima bile malo previše.
Dakle, za specijalne prilike i za važna dešavanja, koja se uglavnom ovekoveče i lepim fotografijala za uspomenu, sandalice su neophodne.

One su super poklon, jer je velika verovatnoća da roditelji ne znaju da postoje ili ako znaju za njih, smatraju da je to luksuzna investicija pored svega što im treba.
Tako da je to super poklon, kome ce se roditelji obradovati, a posebno kada ih uzmu u ruku ili obuju svojoj bebici.
Za sve bebe koje se rode u letnjem periodu to su zapravo prve “cipelice”, o vrednosti koju tada ove sandalice dobijaju nećemo ni da polemišemo.
I jedan od najčešćih razloga zašto birate baš Loli sandalice za bebe jeste zato što su preslatke i neodoljive. U trenu se možete zaljubiti u njih i onda Vam pomoći nema.
Morate ih imati.
Eto toliko o letnjim avanturama u Loli svetu i da se razumemo kod nas leto traje cele godine, jer tako smo u mogućnosti.

Loli Vas voli ❤️

sandalice-za-bebe

Sun & Fun

Sandalice za bebe do godinu dana

sandalice-za-bebe
Korpa